Score zadelkrukken

Score-Amazone-Office-K11
Met meer dan 40 jaar ervaring zijn de Score zadelkrukken intussen een vaste waarde op de markt. Je vindt ze dan ook op steeds meer werkplekken terug: van tandartspraktijken en kappers tot zit-sta werkplekken op kantoor, thuis, in medische ruimtes, vaccinatielocaties, achter balies, kassa’s maar ook achter werkbanken en aan de lopende band. Kortom: een Score zadelkruk is multi-inzetbaar en vooral een aanwinst op het gebied van ergonomisch zitten. Lees meer...

Score zadelkrukken

Met meer dan 40 jaar ervaring zijn de Score zadelkrukken intussen een vaste waarde op de markt. Je vindt ze dan ook op heel wat werkplekken terug: van tandartspraktijken en kappers tot zit-sta werkplekken op kantoor, thuis, in medische ruimtes, vaccinatielocaties, achter balies, kassa’s maar ook achter werkbanken en aan de lopende band. Kortom: een Score zadelkruk is multi-inzetbaar en vooral een aanwinst op het gebied van ergonomisch zitten.

Wat is het verschil tussen de Score zadelkruk modellen?

Ergonomio-Score-zadelkrukken-2
Score Office heeft een smal onderstel Ø 54 cm met wieltjes wat maakt dat deze kruk erg compact en mobiel is. Je rolt gemakkelijk van de ene naar de andere plek. De zitting kan in 3 verschillende technieken besteld worden: een vaste, verstelbare of balancerende zithoek. Lendensteun en armleuningen zijn optioneel.

Score Polo is ideaal voor mensen die veel zitten, maar gestimuleerd willen worden om meer te bewegen tijdens het zitten. Deze zadelkruk is uitgerust met een flexbase waardoor je -zonder er bij na te denken- comfortabel en in alle vrijheid beweegt.

Eigenschappen Score zadelkrukken


  • De zadelvormige zitting zorgt voor grip over je eigen zitgedrag en bevordert een actieve en gezonde houding
  • De Score zadelkrukken worden standaard uitgerust met een Amazone zadelzitting (34 cm) voor een actieve zit. De bredere zitting Jumper is beschikbaar op aanvraag (44 cm)
  • Keuze uit diverse kleur- en stofkeuzes. Extra mogelijkheden en kleuren op aanvraag
  • Geschikt voor elke lengte dankzij de in hoogte verstelbare gasveer
  • Ondersteunt in zitten én staan
  • Compact en licht, gemakkelijk op te bergen en snel te verplaatsen
De garantie van Score

Score stoelen en accessoires worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid vervaardigd van duurzame materialen en worden standaard geleverd met 5 jaar garantie. Elektronische componenten en het stoffeertype K11 (kunstleer) hebben een garantie van 2 jaar
Lees meer

Waarom kiezen voor een zadelkruk?

De zadelkruk is een ideale werkstoel die veel bewegingsvrijheid geeft. De ergonomisch gevormde zadelzitting zorgt voor een juiste zithouding, terwijl je voeten stevig op de vloer staan. Deze stoel is perfect voor gebruikers die vaak wisselen tussen staan-zitten en veel bewegingsvrijheid nodig hebben zoals kappers, medici, leerkrachten,… Maar ook voor de thuiswerkers heeft een zadelkruk heel wat voordelen!
Lees meer


Advies nodig?

Onze productspecialisten staan voor u klaar.
Bel ons, laat u bellen of stuur een bericht.

Wij bellen u terug

Terug

Een antwoord via email

Terug