RH Logic

RH Logic

Logic_gift
U verdient een bureaustoel die bij uw lichaam past. De RH Logic is leverbaar met een hoge of lage rugleuning, en in een reeks andere uitvoeringen. Het is een comfortabele bureaustoel, die ervoor zorgt dat u de hele werkdag lang beter presteert. RH Logic is ook beschikbaar in 24/7 en ESD varianten. Lees meer...

RH Logic

Gemaakt voor uiterste precisie en topprestaties

Tien jaar geleden is de RH Logic ontworpen vanuit een krachtige visie waarbij de gebruiker centraal staat. Een bureaustoel met een functioneel design en uitgebreide instelmogelijkheden. De ideale zitoplossing als je gedurende langere tijd onafgebroken werkt. Deze bureaustoel mag je als jouw maatpak beschouwen!

Ergonomisch en actief zitplezier

De RH Logic bureaustoel zit vol met ergonomische kenmerken waarbij alle onderdelen van de stoel zijn geoptimaliseerd om u de best mogelijke zitoplossing te bieden en waarmee vrijwel alle zitproblemen kunnen worden opgelost. De zitfilosofie van RH is gebaseerd op actief – bewegend – zitten en het geven van optimale ondersteuning in iedere zithouding. RH Logic zorgt altijd voor een rechtopzittende houding wat resulteert in meer zuurstofopname en zorgt voor een betere concentratie.
RH-Logic-400-artikel-2

Wat is het verschil tussen de RH Logic modellen?

RH-Logic-types
RH Logic 200 of “ RH New Logic 200 ” is het nieuwe model in de RH Logic reeks. De RH New Logic 200 heeft een medium rughoogte en is standaard voorzien van een luchtlendepompsteun. De bureaustoel kan worden uitgebreid met armleuningen voor een goede werkhouding en ontspannen rug-en nekspieren.

RH Logic 220 of “ RH New Logic 220 ” beschikt over dezelfde eigenschappen als de New RH Logic 200, maar komt met een hogere rugleuning. Vanwege de hogere rugleuning geeft deze net iets meer zitcomfort en ondersteuning aan de schouders. Net zoals de RH New Logic 200 is deze ergonomische bureaustoel standaard voorzien van een luchtlendesteun. Bovendien kan deze stoel uitgerust worden met verschillende opties zoals een hoofdsteun, armleuningen en kledinghanger.

RH Logic 300 heeft een medium rughoogte. Zowel zit als rug zijn voorgevormd. Dit wil zeggen dat ze het lichaam al een beetje volgen en een natuurlijke steun bieden. Daarom voelt deze stoel meteen comfortabel aan. Pictogrammen op alle handgrepen en hendels maken de stoel eenvoudig in gebruik, gemakkelijk te begrijpen. De RH Logic 300 kan worden uitgebreid met een luchtlendepompsteun en armleuningen voor een goede werkhouding en ontspannen rug-en nekspieren.

RH Logic 400 heeft een hoge rugleuning.Het voordeel van de hoge rugleuning is het gëïntegreerde “Tvedt” kussentje. Dit biedt bijkomend steun tussen de schouderbladen. De luchtlendepompsteun is bij de RH Logic 400 standaard voorzien. Verder beschikt deze stoel over dezelfde eigenschappen als de RH Logic 300.

Kortom:

Deze stoelen volgen de kleinste bewegingen in je lichaam en bieden tegelijkertijd de juiste ondersteuning om drukpunten te verlichten.

Welke instelmogelijkheden heeft de RH Logic?

De RH Logic modellen zijn voorzien van pictogrammen voor de instellingen. Alle instelmogelijkheden zijn vanuit zitpositie eenvoudig te bedienen.

1. Zithoogte
2. Zitdiepte
3. Hoek rugleuning (onafhakelijk van de zitting)
4. Hoogte rugleuning
5. Dynamische kanteling
6. Kantelfunctie met gewichtinstelling
7. Lendesteun (pomp) (standaard bij RH Logic 200/220/400, optioneel voor RH Logic 300)
8. Verstelbare armleuning – hoogte, breedte, diepte en draaibaar (optioneel)
9. Verstelbare neksteun – hoogte en diepte (optioneel, enkel in combinatie met RH Logic 220 en RH Logic 400)
RH-Logic-200-220-bediening-pictogrammen
RH-Logic-400-300-bediening-pictogrammen
Bediening pictogrammen RH Logic 200/220
Bediening pictogrammen RH Logic 300/400

Brochure & user manuals RH Logic 200 & 220


Download brochure RH New Logic 200 220
Download userguide RH New Logic 200 220
Download factsheet RH New Logic 200 220

Brochure & user manuals RH Logic 300 & 400


Download brochure RH Logic 300 400
Download userguide RH Logic 300 400
Download factsheet RH Logic 300 400