RH Activ

RH Activ

RH_Activ_220
De RH Activ is zo´n beetje ons basismodel geworden. Hij is echter verre van standaard. De RH Activ is een ergonomisch doordachte en flexibele stoel, die erg gebruiksvriendelijk is en gemakkelijk ingesteld kan worden. Lees meer...

RH Activ

De RH Activ is zo´n beetje ons basismodel geworden. Hij is echter verre van standaard. De RH Activ is een ergonomisch doordachte en flexibele stoel, die erg gebruiksvriendelijk is en gemakkelijk ingesteld kan worden. U heeft de keuze uit vier verschillende combinaties met twee verschillende rugleuningen en zittingen. Dankzij ons uitgebreide accessoiregamma past u de stoel volledig aan uw smaak en behoeften aan. De RH Activ kan gemakkelijk aangepast worden aan alle individuele behoeften en aan alle omgevingen, zoals kantoren, scholen, ziekenhuizen, kassa´s, recepties, ESD-omgevingen, industriële omgevingen of laboratoria. De stoel heeft eenvoudige bediendingshendels met duidelijke symbolen, zodat hij gemakkelijk ingesteld kan worden. Daardoor is hij uitstekend geschikt voor meerdere gebruikers.

Volledige flexibiliteit
Met zijn vele verschillende modellen, keuzemogelijkheden en accessoires is de RH Activ onze meest flexibele stoelenfamilie. Het spreekt voor zich dat we u graag helpen om een stoelenprogramma samen te stellen dat speciaal afgestemd is op uw werkplek en uw taken.

Vervangbare kussens
De RH Activ is gemaakt voor intensief gebruik en om lang mee te gaan. Dat is de reden dat de kussens van de zitting en de rugleuning vervangbaar zijn, zodat u uw stoel niet hoeft te vervangen omdat de bekleding aan vernieuwing toe is. Dit is gunstig voor uw portemonnee én het milieu.

Een stoel die intelligent is op milieugebied
We streven er altijd naar dat alle stoelen van RH even vriendelijk voor het milieu, als voor uw lichaam zijn. Daarom kan de RH Activ voor gerecycled worden en zijn heel wat componenten van de stoel vervaardigd uit gerecycled materiaal. Verder houden we ook in de productie zelf in grote mate rekening met het energieverbruik.

RH Activ ESD
Een model dat ontwikkeld werd voor elektrostatisch ontladende omgevingen, zogenaamde ESD´s. Goedgekeurd volgens IEC 61340.

RH Activ Cleanroom
Voor de elektronica- en geneesmiddelenindustrie, voor geneeskundige laboratoria en gelijkaardige werkomgevingen waar buitengewoon hoge eisen aan schone lucht worden gesteld, biedt RH stoelen die voldoen aan de internationale ISO 14644-1-norm.

EPD (Enviromental Product Declaration)
RH Stoelen stelt al geruime tijd milieugebonden productverklaringen op voor haar producten en is de eerste stoelenproducent die internationaal gecertificeerd werd. In de milieuverklaring wordt aangegeven welk materiaal een product bevat en in welke mate de productie van dat product het miieu heeft belast. Een EPD houdt in dat alle leveranciers van RH Stoelen op dezelfde manier in kaart gebracht worden, zodat de totale milieu-effecten van het product zichtbaar zijn in de milieuverklaring.

10 jaar garantie
Wij bouwen stoelen die bestand zijn tegen belasting en die lang meegaan. Voor ze onze fabriek verlaten, worden ze onderworpen aan strenge testen en controles. Dat is de reden dat we een garantie van niet minder dan 10 jaar geven op de onderdelen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Greenguard
Sinds 2010 is de RH Activ bovendien gecertificeerd volgens het certificeringsprogramma van het Greenguard Environmental Institute. Greenguard garandeert dat producten die bedoeld zijn voor gebruik in kantoren en andere omgevingen binnenshuis aan strikte chemische emissiegrenzen voldoen. Dit moet mee voor een gezonder binnenhuisklimaat zorgen.

Opties
Omwille van de flexibiliteit heeft de RH Activ een erg ruim accessoiresprogramma. En natuurlijk kunt u de basisuitvoering kopen en accessoires toevoegen wanneer u ze nodig heeft.