Mousetrapper

Moustrapperverzameling
Pijn in je nek, schouders, arm of pols? Dankzij de ergonomische muizen en accessoires van Mousetrapper verlaag je de spierspanning in jouw lichaam en bevorder je een gezonde en ontspannen werkhouding. Lees meer...

Mousetrapper

Pijn in je nek, schouders, arm of pols? Dankzij de ergonomische muizen en accessoires van Mousetrapper verlaag je de spierspanning in jouw lichaam en bevorder je een gezonde en ontspannen werkhouding.

Steeds vaker zitten we hele werkdagen achter de computer. We zitten hierdoor te lang stil in een statische houding waardoor veel mensen pijn in de armen, schouders en nek ervaren.

Mousetrapper is het muis-alternatief dat KANS en andere fysieke klachten voorkomt die kunnen optreden bij het gebruik van een conventionele muis.

De centrale muis van Mousetrapper wordt recht voor het toetsenbord geplaatst en bevordert hiermee een ergonomisch gezonde werkhouding waardoor uw armen dicht bij uw lichaam en uw handen dicht bij het toetsenbord blijven.

Hoe werkt de Mousetrapper Control Pad?

Je bestuurt de muis door met je wijs-, middel- en ringvingers over het control pad te bewegen. De control pad beweegt in 2 richtingen en is gemakkelijk in gebruik waardoor je maximale flexibiliteit hebt. Je gebruikt de track pad ook om te (dubbel)klikken.
Lees meer

Wat zijn de voordelen van een centrale muis?

Gecentreerd werken voorkomt KANS- & RSI klachten.

Het voordeel van een centrale muis is dat deze voor het toetsenbord ligt in plaats van naast het toetsenbord. Hierdoor blijven de schouder en elleboog in een neutrale en centrale houding. Deze centrale positie zorgt voor minder spierspanning in de schouder ten opzichte van een standaardmuis die naast het toetsenbord ligt.
Lees meer

Ontdek welke centrale muis het beste bij jou past!

Een centrale muis bevordert een gezonde werkhouding. Ontdek en vergelijk de verschillende modellen uit het Mousetrapper-gamma.
Lees meer

Bekijk ook ons uitgebreid gamma Laptop- en tablethouders


Ergonomische laptophouders

Laptop - en tablethouders

Laptophouders verhogen het beeldscherm van de laptop en verkleinen de kijkafstand. Hierdoor is er veel minder nekbelasting en kan er veel comfortabeler worden gewerkt. Een ergonomische laptophouder met een documenthouder.
Lees meer over Laptop - en tablethouders

Advies nodig?

Onze productspecialisten staan voor u klaar.
Bel ons, laat u bellen of stuur een bericht.

Wij bellen u terug

Terug

Een antwoord via email

Terug