Mousetrapper Advance 2.0

De Mousetrapper Advance 2.0 is onze bestseller en verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen met stijlvolle accentkleuren in wit of koraalrood. De Advance 2.0 werkt verlichtend en voorkomt RSI-klachten en andere problemen die kunnen optreden bij het gebruik van een standaard computermuis.
Mousetrapper_advance
€259,00 excl. BTW
€313,39 incl. BTW

CORONA? Wij zijn open! Extra Corona info -->

We leveren met UPS waar dit nog mogelijk is.
Info? Bel ons, laat u bellen of stuur een bericht.

Wij bellen u terug

Terug

Een antwoord via email

Terug

Offerte aanvragen

Ja, stuur mij vrijblijvend een offerte voor Mousetrapper Advance 2.0.

Terug

Configureren en bestellen

€259,00 excl. BTW
€313,39 incl. BTW
CORONA? We zijn open & leveren waar mogelijk!Bel:+32(0)11-597450

Meer informatie

Onze meest gebruiksvriendelijke Mousetrapper


De Mousetrapper Advance 2.0 is onze bestseller en verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen met stijlvolle accentkleuren in wit of koraalrood. Met de 6 programmeerbare knoppen stelt u de Mousetrapper precies in zoals u dat wilt. Download de software MT Keys zodat u de knopfuncties eenvoudig kunt wijzigen, standaardteksten en gebruikersprofielen kunt toevoegen en nog veel meer. MT Keys is er in een versie voor Mac en PC. De Advance 2.0 beschikt over een uitvouwbare toetsenbordmat die zowel geschikt is voor de nieuwe ultraplatte toetsenborden als de hogere standaard toetsenborden.

Belangrijkste kenmerken:  • Ultraplat ergonomisch design
  • Accentkleuren in wit en koraalrood
  • Stuurpad met klik- en scrollfunctie
  • 6 programmeerbare knoppen die volledig naar wens zijn in te stellen via MT Keys
  • Verwisselbare polssteunen
  • In hoogte verstelbaar met uitvouwbare antislipmat
  • 2000 dpi


Technische specificaties:


Gebruik: Mousetrapper Advance 2.0 is onze bestseller en verkrijgbaar in twee uitvoeringen met stijlvolle accentkleuren.
Materialen: Behuizing van ABS-kunststof, stuurpad van textiel/siliconen en een polssteun van polyester.
Compatibiliteit: Compatibel met alle pc's en Mac's met USB-ingang. Voor MT Keys is Windows 7 of hoger vereist, of Mac OS 10 of hoger.
Wat is inbegrepen?: Bij de Mousetrapper Advance 2.0 wordt een USB-kabel, om hem eenvoudig aan te kunnen sluiten, en een handleiding geleverd zodat u snel aan de slag kunt met uw Mousetrapper.
Grootte/Afmetingen: Breedte: 480 mm, Hoogte: 20 mm, Hoogte: 110 mm, Gewicht: 665 g
Mousetrapper - The Wellness Mouse


Steeds meer mensen brengen hun werkdag achter de computer door. We zitten te lang in een statische houding waarvoor ons lichaam niet is gebouwd. Velen van ons ervaren pijn in de armen, schouders en nek.

Mousetrapper is het muis-alternatief dat KANS en andere problemen voorkomt die kunnen optreden bij het gebruik van een conventionele muis. De Mousetrapper wordt recht voor het toetsenbord geplaatst en bevordert hiermee een ergonomisch gezonde werkhouding waardoor uw armen dicht bij uw lichaam en uw handen dicht bij het toetsenbord blijven.

Zo voorkomt en verlicht u klachten die kunnen ontstaan door het overstrekken van uw arm bij het gebruik van een conventionele muis. Met Mousetrapper hoeft u niet naast het toetsenbord te reiken tijdens het gebruik van de muis. De brede, gepolsterde polssteun biedt ondersteuning en verlicht de spanning in uw nek, schouders, armen en polsen.

Hoe het Mousetrapper Control Pad werkt:


Door uw wijs-, middel-, en ringvinger op de stuurpad te plaatsen, kunt u de cursor op het scherm met eenvoudige bewegingen besturen. U heeft ook de mogelijkheid om waar dan ook, links en rechts, op de Control Pad te klikken.