Interstuhl Joyce is3 NPR bureaustoelen

Joyce-NPR-Group
€539,00 excl. BTW
€652,19 incl. BTW
Kies

Interstuhl Joyce is3 NPR bureaustoelen

Prachtige bureaustoel om volledig ergonomisch de hele dag te werken!

De ergonomische bureaustoel Joyce NPR van Interstuhl is een zeer praktische bureaustoel die uitgerust is met verschillende instelmogelijkheden. Bovendien voldoet hij aan de strenge NPR 1813 norm. Hecht jij belang aan gezond zitten en ben jij fan van een neutraal en eigentijds design? Dan is dit jouw stoel!

Tal van instelmogelijkheden

Deze bureaustoel van Interstuhl heeft super aangename 4D-NPR armleggers met extra instelmogelijkheden. Deze armleggers zijn een tikje breder (lees: comfortabel) zijn in hoogte, breedte en diepte verstelbaar én zwenkbaar met zachte opdek. Ze kunnen tot 10 cm smaller ingesteld worden ten opzichte van de standaard armleggers en kunnen ook verder naar achter versteld worden.

Deze praktische bureaudraaistoel is uitgerust met een synchroontechniek en verstelbare lendensteun. De sychroonmechaniek combineert een achterwaartse beweging van de rugleuning met een daarop afgestemde (maar kleinere) neiging van de zitting. Zo blijft in elke positie het gekozen ondersteuningpunt voor het bekken behouden. Actief zitten met ondersteuning, juist waar jij 'm nodig hebt!

2 uitvoeringen

De Joyce NPR is beschikbaar in 2 uitvoeringen: met beklede rug of met netrug.

JC1N1: Joyce NPR met beklede rug. Bekleed voelt hij wat harder aan, iets meer ondersteunend.

JC2N1: Joyce NPR met netrug. De netrug voelt aan als een ‘maatpak’ dat je perfect omsluit. De netrug of mesh maakt de stoel visueel luchtig en effectief frisser als het warm is.
Interstuhl-Joyce-NPR-2-uitvoeringen-ergonomio

Wat betekent NPR?

NPR betekent dat deze bureaustoel voldoet aan de strenge Nederlandse Praktijk Richtlijn (NPR 1813). De NPR 1813 kan worden gezien als de maatstaf voor de hoge eisen aan een bureaustoel. Langdurig zittend werk kan leiden tot lichamelijke klachten, onder andere met betrekking tot rug, schouders en nek. Voor kantoormeubilair zijn daarom normen gesteld. De belangrijkste is de Europese Norm 1335, waarin veiligheid en maatvoering worden voorgeschreven. Specifiek voor Nederland is de NPR 1813 opgesteld, met daarin nog verder aanvullend advies op het gebied van maatvoering.