HAG Capisco bureaustoelen

HAG Capisco bureaustoelen

HAG-Capisco-8106-+cadeau
De HÅG Capisco is een tijdloos designicoon, ontworpen door Peter Opvisk. De revolutionaire zadelzitting en de unieke vormen zijn geïnspireerd op de houding van een ruiter. Dat biedt u eindeloze mogelijkheden om te zitten of om half rechtop te staan. U wordt geïnspireerd om in beweging te blijven; naar voren, naar achteren of zijwaarts. Wat voor u het meest comfortabel aanvoelt! Lees meer...

HAG Capisco bureaustoelen

Capisco nu direct kopen? Bestel deze stoelen uit voorraad!

U hebt een grote keuze in stoffen en kleuren! MAAR u wil een Capisco de volgende dagen bij u geleverd aan een goede prijs? Kies dan voor onze Capisco modellen op stock.
Voorraad in stof of Voorraad in leder
Lees meer

Hoog en laag zitten

Geen enkele andere werkstoel past zich zo goed aan alle verschillende werkbladhoogtes aan als HÅG Capisco. Door de eenvoudige verstelbaarheid wissel je gemakkelijk tussen hoge en lage werkplekken.

Altijd in balans

De unieke zadelzitting van de HÅG Capisco stimuleert de juiste lichaamsbalans en zorgt voor een ontspannen zithouding. In deze positie zit je met een open heup hoek en wordt de natuurlijke S-curve van de wervelkolom behouden. Deze houding voorkomt overbelasting waardoor je de hele dag meer energie hebt!

Kantelmechanisme

Het HÅG in Balance®-bewegingsmechanisme volgt intuïtief iedere verandering van zithouding. De zitting en rugleuning beweging gelijktijdig met je mee.

De stoel volgt de bewegingen die je maakt vanuit je voeten. Beweging van onze benen zorgt voor een betere bloedcirculatie en zuurstofopname zodat je ook tijdens een lange dag op kantoor energiek, gezond en fit blijft!

Maximale bewegingsvrijheid

We zijn niet gemaakt om lang stil te zitten. Gebaseerd op de overtuiging dat geen enkele zithouding ideaal is voor een langere tijd, stimuleert HÅG Capisco meer beweging en variatie door zitten actief te maken. Zit je graag recht vooruit of liever averechts ? Met deze stoel kan het allemaal!
Zitposities-Capisco

Wat is het verschil tussen de HÅG Capisco modellen?

Capisco-modellenHÅG Capisco 8106 is het meest verkochte model en het basis design van Peter Opsvik. Deze uitvoering is de typische zadelzit met rugleuning in kruisvorm. Zowel de zit als rug zijn volledig bekleed.

HÅG Capisco 8107 is de 8106 inclusief hoofdsteun. De hoofdsteun is traploos telescopisch verstelbaar in de hoogte en aanpasbaar in de diepte. De hoofdsteun geeft extra comfort bij het werken.

HÅG Capisco 8105 is het krukmodel met zadelzit. Het model 8106 maar dan zonder de rugleuning.

HÅG Capisco 8126 beschikt over een standaard rechte zitting in plaats van een zadelzit. Deze bureaustoel is speciaal ontworpen voor mensen die niet graag op een zadelzit zitten maar van het Capisco design houden.

HÅG Capisco 8127 is de 8126 inclusief hoofdsteun. Deze is traploos telescopisch verstelbaar in de hoogte en aanpasbaar in de diepte. De hoofdsteun geeft extra comfort bij het werken.
HÅG Capisco Puls 8010 is de typische zadelzitstoel, de rugleuning en zitting zijn in kunststof. Een klein deel in het midden van de zitting is bekleed.

HÅG Capisco Puls 8020 heeft een volledige bekleding van de bovenzijde van de zitting (de 8010 enkel in het midden van de zitting).

HÅG Capisco Puls 8001 is een Capisco krukmodel met zadelzit en enkel een stoffering in het midden van de zitting. Het model Capisco Puls 8010 maar dan zonder de rugleuning.

HÅG Capisco Puls 8002 is een Capisco krukmodel met zadelzit en een volledige bekleding van de bovenzijde van de zitting. Het model Capisco Puls 8020 maar dan zonder de rugleuning.

Capisco-Puls-modellen

10 jaar HÅG garantie

HÅG verleent 10 jaar garantie op materiaaldefecten en productiefouten bij standaardgebruik. Ergonomio heeft meer dan 15 jaar ervaring met HÅG bureaustoelen en staat garant voor service en wisselstukken na uw aankoop.
Lees meer


Advies nodig?

Onze productspecialisten staan voor u klaar.
Bel ons, laat u bellen of stuur een bericht.

Wij bellen u terug

Terug

Een antwoord via email

Terug