HAG Capisco bureaustoelen

HAG Capisco bureaustoelen

Capisco_8106_cadeau
De Hag Capisco reeks bestaat uit 9 verschillende modellen.

De basisuitvoeringen hebben de unieke zadelzit en een rugleuning met geïntegreerde armleggers.

De Capisco heeft een opmerkelijk design en een creatieve uitstraling. De Capisco stimuleert een actieve zithouding. Ook erg praktisch voor zit- en stawerk.
Lees meer...

HAG Capisco bureaustoelen

Capisco nu direct kopen? Bestel deze stoelen uit voorraad!

U hebt een grote keuze in stoffen en kleuren! MAAR u wil een Capisco de volgende dagen bij u geleverd aan een goede prijs? Kies dan voor onze Capisco modellen op stock.
Voorraad in stof of Voorraad in leder
Lees meer

Wat is het verschil tussen de Hag Capisco modellen?

HÅG Capisco line up
Hag Capisco 8106
Het meest verkochte model en het basis design van Peter Opsvik. Deze uitvoering is de typische zadelzit met rugleuning in kruisvorm. Zowel de zit als rug zijn volledig bekleed.
Hag Capisco 8107
Identieke uitvoering als de Capisco 8106 maar voorzien van de optie hoofdsteun. Deze is traploos telescopisch verstelbaar in de hoogte en beperkt aanpasbaar in de diepte. De hoofdsteun geeft extra comfort bij het werken.
Hag Capisco 8105
Dit is een Capisco krukmodel met zadelzit. Het model 8106 maar dan zonder de rugleuning.
Hag Capisco 8126
Het verschil met de 8106 is de vormgeving van de zitting. Dit is een standaard rechte zitting en geen zadelzit. Speciaal ontworpen voor mensen die niet graag op een zadelzit zitten maar van het Capisco design houden.
Hag Capisco 8127
Identieke uitvoering als de Capisco 8126 maar voorzien van de optie hoofdsteun. Deze is traploos telescopisch verstelbaar in de hoogte en beperkt aanpasbaar in de diepte. De hoofdsteun geeft extra comfort bij het werken.
Hag Capisco Puls 8010
De Capisco Puls 8010 is de typische zadelzitstoel, maar de rugleuning en zitting zijn in kunststof. Een klein deel in het midden van de zitting is bekleed. Omwille van de vereenvoudigde kunststof uitvoering is dit model prijsgunstiger dan de 81xx reeks.
Hag Capisco Puls 8020
De Capisco Puls 8020 heeft een volledige bekleding van de bovenzijde van de zitting (de 8010 enkel in het midden van de zitting). De bekleding van de Puls 8020 is enkel verkrijgbaar in de stof Nexus.
Hag Capisco Puls 8001
Dit is een Capisco krukmodel met zadelzit en enkel een stoffering in het midden van de zitting. Het model Capisco Puls 8010 maar dan zonder de rugleuning.
Hag Capisco Puls 8002
Dit is een Capisco krukmodel met zadelzit en een volledige bekleding van de bovenzijde van de zitting. Het model Capisco Puls 8020 maar dan zonder de rugleuning.
HÅG Capisco Puls line up

De HAG Capisco bureaustoel heeft een knap design en belangrijke ergonomische troeven.

HAG-Capisco-range-Standing-table
De Capisco bureaustoel heeft een heel uitgesproken en specifiek design. Hij is ontworpen door de gerenommeerde Deense designer Peter Opsvik.

De HAG Capisco stoel heeft de basiskenmerken van het dynamisch zitten waar HAG naar streeft: Dankzij de zadelzit, heeft de zitting uitsparingen waardoor de dijbenen zich automatisch in een open hoek ten opzicht van je bovenlichaam bevinden. Denk maar aan de houding die je verkrijgt op een kniestoel: het bekken kantelt dan ook lichtjes naar voor!

Dankzij de uitsparingen in de zitting, kunnen de benen permanent vrij bewegen en wanneer je een rusthouding aanneemt (naar achteren leunt) zal de zitting bovendien tesamen met de rug soepel met je mee bewegen. De rugleuning is zodanig ingenieus ontworpen dat armleunen overbodig zijn! Deze zijn namelijk geïntegreerd in de uitsparing van de rug. Niets is zo ontspannend dan in een rusthouding de onderarmen hierin te laten rusten.
De HAG Capisco als baliestoel en werkplekstoel. De HAG Capisco kantoorstoel is van oorsprong ontworpen als stoel voor zit- en sta-werk. Dit wil zeggen voor mensen die vaak moeten rechtstaan en terug gaan zitten of voor personen die bijvoorbeeld achter een balie werken ( balie stoel ). De speciale vorm van het zitvlak, de Capisco zadelzit, laat enerzijds toe dat men veel makkelijker en sneller kan rechtstaan. Anderzijds kan men door de uitsparingen in de zitting zich nog met de voeten voortbewegen over de werkvloer ondanks de hogere zithoogte! Daarom is bij de HAG Capisco bureaustoel standaard ook meteen een hogere gaslift voorzien (200 mm). Deze laat zithoogtes toe tussen de 458 en 660 mm. Hij kan echter ook geleverd worden met een lagere gaslift (150 mm) voor zithoogtes tussen 410-550 mm.
De HAG Capisco als ergonomische bureaustoel Bij een standaard bureauopstelling (hoogte tafelblad tussen 72-78 cm) wordt een HAG Capisco bureaustoel met een gaslift van 150 mm aangeboden. Deze laat zithoogtes toe tussen de 410 en 550 mm. Ook hier geeft de speciale zadelzit en de leuning achteraan een nieuwe dimensie voor creatief zitten.
Zo kan u net zo goed achterwaarts plaats nemen op deze stoel en uw bovenlichaam laten rusten tegen de ‘rugleuning’.
Het dynamisch zitten op de Capisco bureaustoel maakt dat vermoeidheid, rugpijn of pijn aan de hals en nek tot het verleden behoren. Het speciale design van de Capisco kantoorstoel maakt hem natuurlijk bijzonder mooi in uw bureau of werkomgeving.
Voor wie is de Hag Capisco interessant? In de kantoorwererld wordt de HAG Capisco vaak aangekocht als bureaustoel voor designers, architecten en programmeurs of als baliestoel voor receptionisten. In de medische sector is deze Capisco stoel geliefd bij kinesisten, tandartsen, radiologen,... In de detailhandel is deze Capisco stoel een ideale oplossing voor kassadoeleinden of voor functies in magazijnbeheer. In de horeca vind je hem dan weer achter de bar van een restaurant of café. Hier wordt hij dan vaak in afwasbare bekledingen besteld. Zelfs voor kunstschilders en artiesten is de HAG Capisco een uitstekende keuze!

Garantie, defecten en nalevering

Garantie en defecten

HÅG verleent 10 jaar garantie op materiaaldefecten en productiefouten voor alle bureaustoelen die zijn uitgevoerd met de HÅG Total Colour (HTC) Standard collectie. Normale slijtage...
Lees meer
IMG_Nu kopen Capisco__171026_4551

Capisco nu direct kopen?

Bestel deze stoelen uit voorraad!


Voorraad in stof of Voorraad in leder