Veelgestelde vragen over een HAG H04 bureaustoel

  1. Info over de armsteunen van een HÅG H04.

1. Info over de armsteunen van een HÅG H04.

Waarom u best kiest voor de optie armsteunen bij een HÅG H04?

Armsteunen vormen het verlengde van uw werkvlak. Daardoor worden uw polsen en armen beter ondersteund. Zo ontlast u ook de nek en de schouders. Stel ze juist in voor een optimaal resultaat. Zit u vaak naar achter geleund tijdens besprekingen, telefoongesprekken of monitoring? Dan zijn armleunen noodzakelijk om uw armen te ondersteunen. Kies dan zeker voor de optie armsteunen.De HÅG H04 heeft 3 verschillende armleggers waaruit u kan kiezen.

Standaard, Lederen toplaag en 3D met soft-top.

De standaard armsteunen voor een HÅG H04.

De standaard armlegger is in hoogte en breedte verstelbaar. Hij is in zwarte kunststof uitgevoerd. Deze armlegger wordt voor de meest gekozen. Een goede basis keuze.De 3D armsteunen met soft-top voor HÅG H04.

De 3D armsteun is niet alleen in hoogte en breedte verstelbaar. De toplaag kan ook geroteerd worden en van voor naar achter schuiven. Zo biedt deze set armleggers nog meer comfort. Bovendien bestaat de toplaag uit een zacht materiaal dat aangenaam aanvoelt en anti-slip is. Zoekt u naar maximale ergonomische mogelijkheden en comfort? Dan is dit uw keuze.De armsteun met lederen toplaag voor HÅG H04.

De armlegger met lederen toplaag is in hoogte en breedte verstelbaar. Hij is in zwarte kunststof uitgevoerd. De toplaag is bekleed met zwart kwaliteitsleder. Dit geeft de armlegger finesse en voelt aangenaam aan. Een goede keuze voor extra luxe en een mooi uitzicht.Info Armleggers bij een HÅG H04 3D Info HÅG H04 Armrest standard