RH Logic 300 Outlet Xtreme Antraciet

NIEUWPRIJS: €1073 excl BTW. Buitenkans. Demo model zo-goed-als-nieuw. Lichte gebruikssporen. OPMERKING: Op te halen in ons magazijn in Herk-de-Stad. Aanbieding zolang de voorraad strekt.
RH
-30%
€1073,00
€751,00 excl. BTW
€908,71 incl. BTW

CORONA? Wij zijn open! Extra Corona info -->

We leveren met UPS waar dit nog mogelijk is.
Info? Bel ons, laat u bellen of stuur een bericht.

Wij bellen u terug

Terug

Een antwoord via email

Terug

Offerte aanvragen

Ja, stuur mij vrijblijvend een offerte voor RH Logic 300 Outlet Xtreme Antraciet .

Terug

Configureren en bestellen

Fabric_XtremePlus_YS145_Padang_image1
EXR145 Padang
Xtreme kleur Padang (Antraciet)
Footbase_FTBblack_image1
zwart
Voet+frame zwart
castors_compositie_image1
Kies uw wielen
Welke soort wieltje kies ik voor mijn bureaustoel?

Welke soort wieltje kies ik voor mijn bureaustoel?

Wielen voor harde vloer
Wielen voor harde vloer zijn geschikt voor stenen vloer, linoleum, parket, kurk,... Je herkent de wieltjes aan de grijze rand. Het wieltje heeft een zachte buitenkant. Daarom spreekt men ook van zachte wielen voor harde vloer.

Wielen voor tapijt
Wielen voor zachte vloer zijn geschikt voor tapijt. Het wieltje heeft een volledig zwarte kleur. Het wieltje heeft een harde buitenkant om makkelijk op tapijt te kunnen rollen.

Kan ik achteraf nog van wieltjes veranderen
De wieltjes kunnen makkelijk uit de stervoet weggenomen worden. Bij defect onder garantie kan een nieuw wieltje toegestuurd worden. De wieltjes kunnen ook als los onderdeel aangekocht worden op onze website.

Voor welke HÅG bureaustoel zijn de wieltjes geschikt?
De wieltjes zijn geschikt voor alle HÅG modellen buiten de HÅG Sofi Mesh

wielen harde vloerwielen tapijt
€751,00 excl. BTW
€908,71 incl. BTW
CORONA? We zijn open & leveren waar mogelijk!Bel:+32(0)11-597450

Meer informatie

Basismodel RH Logic 400

De standaarduitvoering van de RH Logic 400 is uitgerust met een met lucht bediende lendensteun, wielen voor zachte vloeren en een kruisvoet uit grijs gelakt aluminium, maar kan ook uitgerust worden met een aantal accessoires zoals o.a. een nek- en armsteun. De RH Logic 400 kan ook geleverd worden met XL-zitting of een zitting met stuit-uitsparing.

RH en ergonomisch zitten

Onze filosofie over ergonomio is gebaseerd op het belang van een rechte houding + beweging tijdens het zitten. Dit vergemakkelijkt de ademhaling en de bloedcirculatie, terwijl beweging de spieren stimuleert. In de RH Logic 400/300 is een 2PP mechanisme ingebouwd. Dit mechanisme garandeert dat uw lichaam de vereiste variatie en steun krijgt ook wanneer u beweegt. Dat komt omdat de basisinstellingen van de stoel behouden blijven. Dit helpt u om meer te doen en beter te presteren.

Werkingsprincipe van de RH Logic 400/300:

De hoek van de rugleuning kan afzonderlijk ingesteld worden, waardoor de RH Logic 400/300 nog beter aan uw individuele behoeften aangepast kan worden, wat een hoger comfort en een betere steun oplevert.

De hoogte en diepte van de stoel kunnen snel en eenvoudig ingesteld worden. De hendels zijn gemakkelijk bereikbaar, ook wanneer u zit. De juiste hoogte verbetert de bloedcirculatie in de benen terwijl de juiste zittinghoek voor een betere ontlasting en steun zorgt. Dankzij de pictogrammen op de hendels is de bediening gemakkelijk te begrijpen.

De lendensteun biedt extra steun aan de lenden en bijgevolg aan de hele rug. De pomp vult een lendenkussen met lucht, wat extra steun biedt.

De tegendruk van de kantelfunctie kan eenvoudig ingesteld worden afhankelijk van het lichaamsgewicht en de lengte: de stoel wordt correct gebalanceerd. Hierdoor volgt de stoel uw bewegingen zonder dat het spierkracht vereist om de stoel in een nieuwe positie te duwen. De hendel is bij de RH Logic 400/300 telkens onder de zitting geplaatst.

De neksteun ondersteunt de nek, waardoor het hele lichaam ontlast wordt. Het spreekt vanzelf dat de hoogte en de diepte ingesteld kunnen worden. Bij de RH Logic 400/300 is dit een optie die ook werkelijk tijdens het actief zitten/werken een ondersteuning biedt, waar deze bij andere stoelen normaliter enkel in rust-zit efficiënt is!

De rugleuning heeft een uitstekende lendensteun die de hele rug ontziet. Gebruikers kunnen de lendensteun instellen zodat hij aangepast is aan hun lichaam. De hoogte van de rugleuning kan gemakkelijk ingesteld worden terwijl men zit en de versmallende constructie biedt een goede bewegingsvrijheid voor de armen. Op het bovenste gedeelte van de rugleuning is er een "Tvedts"-kussen, een uitvinding van RH dat u helpt om uw lichaam goed te strekken.

De zitting kan als optie uitgerust worden met een extra laag wol, wat voor een betere ventilatie zorgt. Hierdoor is het kussen 2 à 3 graden koeler dan andere kussens. Dit biedt niet alleen hygiënische voordelen maar verhoogt ook het comfort op langere werkdagen. De hellende voorkant van de stoel vermindert de druk op de onderkant van de dijen, wat de circulatie verbetert. U heeft de keuze uit twee zittingmaten. De diepte van de zitting kan afzonderlijk ingesteld worden. Dit is een voordeel op het gebied van hygïene, slijtage en ook voor het milieu, omdat niet de hele stoel vervangen moet worden als de kussens aan vernieuwing toe zijn.

De kantelfunctie werkt soepel en is traploos verstelbaar. De kantelfunctie kan in elke gewenste positie vergrendeld worden en de stoel volgt al uw bewegingen - ongeacht uw werkpositie. Dit zorgt voor bewegend zitten met volledige ondersteuning van de rug, zodat u altijd rechtop kunt zitten en goed kunt ademen.

Armeuningen zijn optioneel, maar aanbevolen omdat ze de schouders ontlasten. Er zijn twee armleuningvarianten leverbaar. Ze zijn allebei verstelbaar in de hoogte en de breedte, terwijl één ervan ook verstelbaar is in de diepte en de andere 360 graden kan draaien.

De stervoet is leverbaar in drie verschillende uitvoeringen. Grijs, zwart of gepolijst aluminium.

Er zijn wielen voor harde en zachte vloeren leverbaar.

Technische fiche RH Logic 400:

  • Rugleuning RH400 incl. luchtlendesteun: breedte 440 mm, hoogte 620 mm
  • Zitting RH400: breedte 465 mm, diepte 475 mm (verstelbaar 60 mm)
  • Zithoogte: 410–530 mm (4Q)
  • Stervoet van grijs gelakt aluminium (5X) en wielen voor zachte vloeren (65 mm)
  • Gewicht: 21,8 kg

Opmerkingen:

U kan een andere kleur kiezen en een andere bekleding. De bureaustoelen van RH worden op maat geproduceerd en kunnen een levertijd hebben van 5 weken.

Tip:

De RH logic 400 is een bureaustoel die enerzijds uitzonderlijke ondersteuning biedt en anderzijds permanent subtiele beweging stimuleert. Hierdoor wordt deze bureaustoel vaak geprezen door artsen, kinesisten en rugscholen voor curatief gebruik!

Garantievoorwaarden:

RH verleent 10 jaar garantie op materiaaldefecten en productiefouten voor alle bureaustoelen die zijn uitgevoerd met de Total Colour (HTC) Standard collectie. Normale slijtage van de bureaustoel en de stoffering is redelijkerwijs te verwachten en valt niet onder de garantie, evenals abnormaal en oneigenlijk gebruik. De 10 jaar garantie geldt bij gebruik tot 8 uur per dag. De garantie dekt de kosten voor het te vervangen onderdeel. Eventuele transport- en montagekosten zijn niet gedekt.

Nalevering

RH streeft een naleverbaarheid van reserveonderdelen na tot 10 jaar na productiedatum. De naleverbaarheid is van toepassing op onderdelen die bijdragen aan de oorspronkelijke functionaliteit van de stoel.