Mousetrapper Flexible

Flexible is klein, licht en draadloos, en het meest compacte product in het Mousetrapper-assortiment. Is een alternatief om RSI en andere problemen te voorkomen die kunnen optreden bij het gebruik van een conventionele muis.
Mousetrapper_flexible
€279,00 excl. BTW
€337,59 incl. BTW

CORONA? Wij zijn open! Extra Corona info -->

We leveren met UPS waar dit nog mogelijk is.
Info? Bel ons, laat u bellen of stuur een bericht.

Wij bellen u terug

Terug

Een antwoord via email

Terug

Offerte aanvragen

Ja, stuur mij vrijblijvend een offerte voor Mousetrapper Flexible.

Terug

Configureren en bestellen

€279,00 excl. BTW
€337,59 incl. BTW
CORONA? We zijn open & leveren waar mogelijk!Bel:+32(0)11-597450

Meer informatie

Voordelen van Flexible


Flexible is klein, licht en draadloos, en het meest compacte product in het Mousetrapper-assortiment. Hij is zo ontworpen dat u hem gemakkelijk mee naar huis kunt nemen van uw werk of naar andere plaatsen waar u op een computer werkt. Flexible heeft negen programmeerbare knoppen. U kunt de knoppen naar wens configureren met MT Keys, dat u kunt downloaden op de Mousetrapper-website of via de Windows Store.

Belangrijkste kenmerken: • 9 instelbare knoppen die u kunt configureren met behulp van MT Keyes
 • Stuurpad met klik- en scrollfuncties
 • Mogelijkheid om gebruiksprofielen toe te voegen met behulp van MT Keys
 • Optie om draadloos te werken
 • Batterijlevensduur tot 1 maand
 • Oplaadbare batterij
 • 2000 dpi


Technische specificaties: • Gebruik: klein, lichtgewicht en draadloos - de meest compacte Mousetrapper.
 • Materialen: Behuizing van ABS-kunststof en stuurpad van textiel/siliconen.
 • Compatibiliteit: Compatibel met alle pc's en Mac's met USB-ingang. Voor MT Keys is Windows 7 of hoger vereist, of Mac OS 10 of hoger.
 • Grootte/Afmetingen: Breedte: 300 mm, Hoogte: 19 mm, Diepte: 95 mm, Gewicht: 300 g
 • Wat is begrepen?: Bij de Mousetrapper Flexible wordt een USB-kabel, voor eenvoudig aansluiten en laden, en een handleiding geleverd zodat u snel aan de slag kunt met uw Mousetrapper. USB-dongle voor draadloze aansluiting.Mousetrapper - The Wellness Mouse


Steeds meer mensen brengen hun werkdag achter de computer door. We zitten te lang in een statische houding waarvoor ons lichaam niet is gebouwd. Velen van ons ervaren pijn in de armen, schouders en nek.

Mousetrapper is het muis-alternatief dat KANS en andere problemen voorkomt die kunnen optreden bij het gebruik van een conventionele muis. De Mousetrapper wordt recht voor het toetsenbord geplaatst en bevordert hiermee een ergonomisch gezonde werkhouding waardoor uw armen dicht bij uw lichaam en uw handen dicht bij het toetsenbord blijven.

Zo voorkomt en verlicht u klachten die kunnen ontstaan door het overstrekken van uw arm bij het gebruik van een conventionele muis. Met Mousetrapper hoeft u niet naast het toetsenbord te reiken tijdens het gebruik van de muis. De brede, gepolsterde polssteun biedt ondersteuning en verlicht de spanning in uw nek, schouders, armen en polsen.

Hoe het Mousetrapper Control Pad werkt:


Door uw wijs-, middel-, en ringvinger op de stuurpad te plaatsen, kunt u de cursor op het scherm met eenvoudige bewegingen besturen. U heeft ook de mogelijkheid om waar dan ook, links en rechts, op de Control Pad te klikken.