Over HÅG Tion

HÅG Tion is flexibel, duurzaam en ontworpen om zowat overal te passen: zowel in het thuiskantoor als in het dynamische kantoor. Deze gloednieuwe bureaustoel is gemaakt van 75% gerecycleerde en hernieuwbare materialen en helpt hij uw impact op het milieu te verminderen. De stoel is licht in gewicht, maar toch robuust, en gemakkelijk geschikt voor intensief dagelijks gebruik.

Wat is het verschil tussen de HÅG Tion modellen?

Ergonomio-HAG-Tion-modellen-op-een-rijtje

HÅG Tion 2100 heeft kunststof zit- en rugschalen, gemaakt van 94% gerecycled kunststof. Armleuningen zijn als optie verkrijgbaar.

HÅG Tion 2140 heeft een gestoffeerde zitting. De zitting en rugleuning zijn gemaakt van 94% recycled plastic. Techniek en mechaniek zijn hetzelfde als de HÅG Tion 2100. Aangezien het zitvlak van deze stoel gestoffeerd is, zal deze iets comfortabeler aanvoelen in vergelijking met de HÅG Tion 2100. Armleuningen zijn als optie verkrijgbaar.

HÅG Tion 2160 heeft een gestoffeerde zitting en rugleuning en kunststof zit- en rugschalen die gemaakt zijn van 94% gerecycled plastic. Techniek en mechaniek zijn hetzelfde als de voorgaande modellen. Aangezien zowel het zitvlak als de rugleuning van deze stoel gestoffeerd zijn, is dit de meest comfortabele uitvoering van de HÅG Tion reeks. Armleuningen zijn als optie verkrijgbaar.