HÅG SoFi 7500 Mesh bureaustoel Stof Sirdal&Suldal

Mesh rugleuning, Stof Sirdal&Suldal, Plastic kleur naar keuze, optioneel armsteunen, Lift 165mm, Voet+frame (zwart of zilver), Wielen (harde vloer of tapijt), optioneel hoofdsteun
66_HÅG SoFi 7500 Mesh stof Sirdal&Surdal
€995,00
€846,00 excl. BTW
€1023,66 incl. BTW

Advies nodig?

Onze productspecialisten staan voor u klaar.
Bel ons, laat u bellen of stuur een bericht.

Wij bellen u terug

Terug

Een antwoord via email

Terug

Offerte aanvragen

Ja, stuur mij vrijblijvend een offerte voor HÅG SoFi 7500 Mesh bureaustoel Stof Sirdal&Suldal.

Terug

Configureren en bestellen

fabriccolour
Stof Sirdal&Suldal
Kies uw Sirdal&Suldal kleur
Stof Sirdal & Suldal

Stof Sirdal & Suldal

Alles over de stof Sirdal & Suldal

Sirdal en Suldal zijn onderdeel van het 100% Noorse wol trio: Sirdal, Suldal en Setesdal. Noorse wol met zijn glans, veerkracht en duurzaamheid kenmerkt zich door rijke structuren die authenticiteit oproepen gecombineerd met chique en modern comfort.

 • Samenstelling: 100% New Norwegian wool
 • Slijtvastheid: 57 000 Martindale
 • Brandwerendheid: FTP code: IMO MSC 307(88) Annex 1 part 8, EN ISO 12947-2:1999
 • Kleurechtheid: 5-7 (EN ISO 105-B02)
 • Pilling: 3-4 (EN ISO 12945-2)
 • Milieu info: Lokaal geproduceerd in Noorwegen, 100 % vrij van zware metalen, ISO 14001 gecertificeerd

Sirdal

sirdal detail

Suldal

suldal detail

De standaardkleuren:

Sirdal standaardkleuren
Suldal standaardkleuren
plasticcolour
SoFi kunststof
Kies uw kunststof kleur
Armrest ArmrestSoFi22
Optie armsteunen
Met of zonder armsteunen
Footbase
Stervoet
Kies kleur voet+frame
Meer info over de kleuren van de stervoet

Meer info over de kleuren van de stervoet

Welke kleuren zijn standaard beschikbaar voor de metalen stervoet?
Het aluminium van de stervoet voor een HAG bureaustoel wordt standaard gelakt in een zwarte- of een zilver-grijze kleur.
De lift en de frame onderdelen zullen dezelfde kleur hebben als de stervoet. De lak heeft een satijn uitzicht.

De stervoet in gepolijste aluminium.
U kan ook kiezen voor een versie in gepolijst aluminium. De stervoet is dan niet gelakt maar het metaal wordt gepolijst. Het heeft een licht blinkende aluminium look. Het geeft de bureaustoel een exclusiever uitzicht. Deze optie heeft een meerkost. Bij deze optie moet u de keuze maken of de overige onderdelen (frame + lift) zwart of zilver-grijs gelakt zijn.
Refine Footbase standardRefine Footbase Polished
castors Castor
Kies uw wielen
Kies uw wielen
Welke soort wieltje kies ik voor mijn bureaustoel?

Welke soort wieltje kies ik voor mijn bureaustoel?

Wielen voor harde vloer
Wielen voor harde vloer zijn geschikt voor stenen vloer, linoleum, parket, kurk,... Je herkent de wieltjes aan de grijze rand. Het wieltje heeft een zachte buitenkant. Daarom spreekt men ook van zachte wielen voor harde vloer.

Wielen voor tapijt
Wielen voor zachte vloer zijn geschikt voor tapijt. Het wieltje heeft een volledig zwarte kleur. Het wieltje heeft een harde buitenkant om makkelijk op tapijt te kunnen rollen.

Kan ik achteraf nog van wieltjes veranderen
De wieltjes kunnen makkelijk uit de stervoet weggenomen worden. Bij defect onder garantie kan een nieuw wieltje toegestuurd worden. De wieltjes van HÅG en RH kunnen ook als los onderdeel aangekocht worden op onze website.
wielen tapijtwielen harde vloer
Headrest
Optie hoofdsteun
Met of zonder hoofdsteun
€846,00 excl. BTW
€1023,66 incl. BTW
Onze productspecialisten staan voor u klaar. Bel ons, laat u bellen of stuur een bericht.:+32(0)11-597450

Meer informatie

Introductie van de HÅG Sofi Mesh


De HÅG Sofi collectie is ontworpen om tegemoet te komen aan de in hoog tempo veranderende behoeften van de mens op zijn werkplek. Deze evolutie betekent dat we tools nodig hebben die ons in staat stellen om ons werk anders en beter te kunnen doen. Ons doel was om mensen makkelijker en efficiënter te kunnen laten werken. Met minimale inspanning. Zowel mentaal als fysiek. Met een schat aan combinatie mogelijkheden en design features werd HÅG Sofi ontwikkeld om zowel keuze als ongelimiteerde bewegingsvrijheid te bieden in alle verschillende werkomgevingen en werksituaties. Onze nieuwe HÅG Sofi, met mesh rugleuning, combineert de nieuwste technologie met een excellent design en biedt zowel superieur zitcomfort, een innovatief design als eindeloze flexibiliteit. Over ieder detail is nagedacht hoe dit ons een stap verder kan brengen. Ontworpen om de gebruiker in beweging te brengen en zich fit en energiek te laten voelen, draagt HÅG Sofi bij aan zowel onze mentale als fysieke gevoel van welzijn.

Het resultaat van een creatieve samenwerking


In lijn met de HÅG traditie werden ook externe ontwerpers uitgenodigd om het “in house” designteam te versterken en om samen de volgende generatie bureaustoelen te creëren. De HÅG Sofi collectie is het resultaat van de creatieve samenwerking met de award winning design bureaus Frost Product en Powerdesign en de vele experts en ambassadeurs binnen het HÅG netwerk. Als in alles wat HÅG onderneemt, brengt de HAG Sofi collectie esthetica en design bij elkaar tot prachtige en functionele oplossingen.


“Onze grootste uitdaging was om een mooi design object te creëren, van iets dat in feite een zeer geavanceerde
machine is. Met HÅG Sofi zijn we er goed in geslaagd om alle functionaliteiten en mechanismen compact te houden en te verbergen. Het herhalen van bepaalde vormen in alle delen van de stoel heeft geresulteerd in een coherent en harmonieus design.”

Er zijn heel veel redenen waarom een HÅG Sofi stoel voor u de beste keuze is.


Al onze stoelen zijn ontworpen voor het stimuleren van beweging en variatie op de werkplek, zonder dat de gebruiker daarover na hoeft te denken. De HAG in Balance® technology en de intuïtieve bediening maken het de gebruiker mogelijk om met minimale inspanning maximaal comfort te bereiken. In een HÅG stoel zijn de beweging van zitting en rugleuning aan elkaar gekoppeld. De voorkant van de stoel beweegt mee naar boven als u achterover leunt en mee naar beneden als u voorover leunt. Deze schommelbeweging stimuleert beweging vanuit de enkels en kuiten, waardoor zowel de bloedcirculatie in de benen als en de algehele bloedcirculatie wordt verbeterd. Het resultaat is een hoger energieniveau, een betere fysiologie en mentale weerbaarheid. Ons nieuwe HÅG SoFi model volgt de HÅG traditie om mensen in beweging te brengen en het leven bijzonder te maken. Dat is hoe wij beweging vieren!

Unieke onderdelen en voordelen:

 • Innovatieve mesh Een sterke, gebreide zware mesh, door gebruikmaking van een innovatieve garen constructie, voor meer kracht, ondersteuning en uitstraling.
 • Lende ondersteuning Gedetailleerde en comfortabel gepolsterde lendesteun die zich makkelijk voegt naar uw lichaam.
 • Coherent donker of licht
 • Een brede collectie stofferingen en kleuren Vanuit zowel de HÅG standard als Extended collecties voor de zitting, lendesteun en hoofdsteun.
 • Optioneel hoofdsteun Biedt rust en support aan uw schouders, nek en hoofd.
 • HÅG Slideback armrests Deze unieke armlegger innovatie maakt het mogelijk om nog dichter tot uw bureau aan te schuiven, om zijwaarts te kunnen zitten en om de armleggers als elleboog ondersteuning te gebruiken.
 • HÅG in Balance Het unieke HÅG kantelmechanisme zorgt voor een onbewuste manier van bewegen en een gezonde fysiologie.
 • Foot support Biedt u een comfortabele manier van bewegen en maakt meer posities van uw voeten mogelijk.


Handleidingen & brochures