Evoluent D

De muis vermindert en voorkomt ongemakken doordat deze in een handschud houding vastgehouden wordt. Op deze manier buigt de pols minder opzij en draait de onderarm minder. Draadloos of met draad
evoluentD
€120,00
€102,00 excl. BTW
€123,42 incl. BTW

CORONA? Wij zijn open! Extra Corona info -->

We leveren met UPS waar dit nog mogelijk is.
Info? Bel ons, laat u bellen of stuur een bericht.

Wij bellen u terug

Terug

Een antwoord via email

Terug

Offerte aanvragen

Ja, stuur mij vrijblijvend een offerte voor Evoluent D.

Terug

Configureren en bestellen

BakkerElkhuizen
Evoluent D
Draadloos of met draad
€102,00 excl. BTW
€123,42 incl. BTW
CORONA? We zijn open & leveren waar mogelijk!Bel:+32(0)11-597450

Meer informatie

De Evoluent D is de nieuwste verticale muis. Ontworpen met meer dan 18 jaar ervaring en onderzoek.
Bij de Evoluent D is gekozen voor een hoge kwaliteit materialen wat zorgt voor een premium look-and-feel. Daarnaast heeft deze muis een erg lage gewenningstijd. Tenslotte is de Evoluent D Wired er in 2 versies zodat deze voor nagenoeg iedere hand geschikt is. Deze muis is echter enkel geschikt voor rechtshandigen. De small versie is geschikt voor handen tot een lengte van 17,8 cm van top van de middelvinger tot rand van pols. De medium versie is geschikt voor handen met een lengte tussen 17,8 cm en 19,8 cm van top van de middelvinger tot rand van pols.

Onderzoek
De 'handschud' houding van deze verticale muis zorgt ervoor dat uw pols minder opzij buigt, waardoor de onderarm minder naar binnen draait (Schmid et al., 2015). Hierdoor is de spieractiviteit in de onderarm lager dan bij een standaardmuis (Quemelo & Vieira, 2013). Uit onderzoek blijkt dat het gebruik van een verticale muis zorgt voor een sneller herstel van arm, pols, en handklachten (Aarås et al., 2001).

De nieuwste editie van Evoluent bij BakkerElkhuizen


Bij de Evoluent D is gekozen voor een hoge kwaliteit materialen wat zorgt voor een premium look-and-feel. Daarnaast heeft deze muis een erg lage gewenningstijd. Tenslotte is de Evoluent D Wired er in 2 versies zodat deze voor nagenoeg iedere hand geschikt is. Deze muis is echter enkel geschikt voor rechtshandigen. Gedurende de dag maakt u veel gebruik van de muis. Met een traditionele muis draait u uw polsen, verkrampt u uw armen en belast u uw schouders. Om dit te voorkomen zijn er verschillende soorten ergonomische muizen op de markt. Een verticale muis is een muis waar de hand een handschud houding aanneemt.

Voordelen Evoluent D WiredErgonomisch
Door de unieke vingergoot op de knoppen wordt de hand en vingers in een neutrale houding gepositioneerd.

Design
De verschillende luxe materialen, het moderne design en de chrome behuizing zorgen voor een premium uitstraling van de muis.

Grip
De muis heeft een minder bolvormig karakter dan enkele eerder varianten van Evoluent. Verder is de muis voorzien van unieke texturen. Dit zorgt voor een fijne grip.

Gewenningstijd
Doordat de muis in een handschud houding wordt vastgehouden, wat een natuurlijke positie van de hand is, is de gewenningstijd voor een ergonomische muis is erg laag.

Driver
Deze is niet nodig voor standaard functionaliteiten (plug and play). Installatie van de driver zorgt ervoor dat de knoppen volledig programmeerbaar zijn.

Handig
Met vijf knoppen en één klikbaar scrollwiel is het mogelijk om uiterst efficiënt te werken. Daarnaast is er met de DPI-knop en verborgen LED-indicators gemakkelijk te wisselen tussen voorkeuren.

Specificaties • Besturingssysteem: Windows 7, 8, 10, OS X 10.5 <
 • Aantal knoppen: 6
 • Resolutie (cursorsnelheid): 800/1600/2400/3200 DPI
 • Plug & play: Ja
 • Kabellengte: -
 • Oplaadbaar: Nee
 • Draadloos bereik: -
 • Breedte: 87 mm
 • Hoogte: 78 mm
 • Diepte: 112 mm
 • Gewicht: 170 gr
 • Hand: Rechtshandig