BackJoy

OPMERKING: Kan opgestuurd worden of op te halen in ons magazijn in Herk-de-Stad. Nog 1 unit op voorraad. Aanbieding zolang de voorraad strekt.
Backjoy_01_image6
€25,00 excl. BTW
€30,25 incl. BTW

Advies nodig?

Onze productspecialisten staan voor u klaar.
Bel ons, laat u bellen of stuur een bericht.

Wij bellen u terug

Terug

Een antwoord via email

Terug

Offerte aanvragen

Ja, stuur mij vrijblijvend een offerte voor BackJoy.

Terug

Configureren en bestellen

€25,00 excl. BTW
€30,25 incl. BTW
Vragen of problemen? Bel onze advieslijn! +32(0)11-597450

Meer informatie

BackJoy


BackJoy Posture+ helpt om actief en rechtop te zitten, zorgt voor comfort en haalt druk en spanning weg bij de wervelkolom en het bekken. De Posture+ is speciaal ontwikkeld voor volwassenen met een gewicht tussen 50 en 125KG.

Onderzoek


Het gepatenteerde kuip design werkt als een schommel, het corrigeert op een mechanische manier de zithouding. Hierdoor wordt lage rugpijn voorkomen en verminderd en worden de corespieren versterkt. Door het kantelen van het bekken naar voren komt de rug in een natuurlijke S-curve.

De geavanceerde core materialen zorgen ervoor dat de BackJoy Posture+ waterafstotend en licht is, perfect voor dagelijks gebruik binnen en buitenshuis. Je kunt BackJoy overal waar je zit mee naartoe nemen, thuis, in de auto, op het werk en zelfs in het vliegtuig


Kenmerken • Dynamische ondersteuning:Het gepatenteerde ontwerp biedt ondersteuning en zorgt voor een actieve zit. Hierdoor worden de core-spieren sterker en een correcte zithouding vanzelfsprekend.
 • Optimale beweging:Dynamisch zitten helpt stijfheid, druk en pijn voorkomen. Het helpt je de hele dag vrij te bewegen.
 • Optimale houding:Door voorwaartse kanteling van het bekken, wordt de wervelkolom ondersteund om de natuurlijke S-curve aan te nemen. Hierdoor wordt een incorrecte zithouding voorkomen.


Gebruik  CORRECT
  Zorg ervoor dat de BackJoy met het handvat naar voren op de stoel ligt (tussen je benen). Zorg ervoor dat je stuitje net boven de rand van de achterkant van de BackJoy komt. Ga "er-op" zitten en niet "er-in". Je kunt alleen rechtop zitten door je core-spieren te activeren. (ga rechtop zitten, probeer niet te gaan hangen). Zorg dat je voeten op de grond staan en je knieën in een hoek van 90 graden gebogen zijn. Het gepatenteerde design van het zitje ondersteunt de bil-spieren en stelt je in staat je vrij en gemakkelijk te bewegen.

  INCORRECT
  Als je verkeerd gebruik maakt van de BackJoy limiteert dit het effect van de werking. Als je te ver naar voren gaat zitten zal het kuip-design niet het gewenste effect geven en zal het bekken niet naar voren worden gekanteld. Als je te ver naar achteren gaat zitten zal het zitje erg onstabiel worden. Wees ervan bewust dat het zitje niet bedoeld is om er in te gaan hangen/leunen. Activeer je core-spieren door rechtop te gaan zitten. Bij goed gebruik zal je zeker merken dat je houding verbetert!